A www.vizgazmesterek.hu weboldal tartalma a Kft. szerzői jogvédelme alá esik. Ehhez kapcsolódóan minden jogot fenntart.

A Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, terjeszteni vagy tárolni, azt bárkinek sajátjaként feltüntetni. A honlap információi a Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a látogató saját, személyes használatra a weboldal kivonatát a saját gépére letöltse, azt azon tárolja vagy kinyomtassa. A Kft. kifejezetten megtiltja weboldalának üzleti célú felhasználását.

A Kft. csak az általa feltöltött adatok és tartalom pontosságáért és megbízhatóságáért vállal garanciát és felelősséget. A weboldalon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll a Kft. befolyása alatt, azok tartalmáért a felelősségét kizárja. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a Kft. törli vagy módosítja. A Kft. ugyanúgy nem felelős a tagok által feltöltött anyagokért. Amennyiben ezek bármelyike bármilyen jogot sért, a Kft. jogosult a szöveg törlésére.

Tartalom feltöltését csak arra jogosult végezheti. Jogosultság megszerzése regisztráció útján lehetséges. A regisztrációs adatlap kitöltése után a kérelmező megkapja az adminisztrációs felületre való belépéshez szükséges kódokat. Ettől számítva az új felhasználónak egy hét áll rendelkezésére az anyag feltöltésére. Amennyiben ennek leteltével a feltöltés nem történt meg, a felhasználó automatikusan törlődik a rendszerből.

A Kft. jogosult a weboldal tartalmát bármikor módosítani, elérhetőségét átmenetileg vagy véglegesen megszüntetni. A Kft. nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz. A Kft. nem felel azokért a károkért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, annak nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal-, vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

A Kft. a weboldalai használata során tudomására jutott felhasználói adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, különös gonddal és figyelemmel kezeli.

A látogató az oldal használatával elismeri, hogy a jelen Felhasználási feltételekben foglaltakat megismerte és elfogadja.