Milyen előnyökkel jár számomra a tagság?

Közösségünk célja, hogy egységes megjelenést biztosítva összefogja a víz-gáz-fűtésszerelési szakembereket, és egy nagyobb szervezet tagjaként, annak erejét kihasználva népszerűsítse tevékenységüket. Honlapunk a tagok számára internetes megjelenést, e-mail lehetőséget, kommunikációs  illetve reklámfelületet biztosít , továbbá tájékoztat a szakmát érintő aktualitásokról, valamint fórumok megnyitásával bárki számára lehetőség van szakmai konzultációra.

Mibe kerül a tagok számára a tagság?

A tagság ingyenes, csak regisztráció szükséges hozzá! A tagok saját honlapjainak feltöltése, elkészítse is díjmentes, amennyiben erre van igény. A különböző forgalmazók hirdetéseiből befolyó bevétel az, amiért megéri ezt a honlapot így is üzemeltetni.

Már van weboldalam, miért csatlakozzam?

Bár a Víz-Gáz Mesterek közösség tagjaiként egységes sablon segítségével jelenítjük meg a tagok vállalkozásait, amely némely esetben lehet, hogy kevesebbet tartalmaz, mint a vállalkozás önálló honlapja, a szakma többi képviselőjével való együttes megjelenésnek köszönhetően mégis célzottabban érhet el a szolgáltatás híre a potenciális felhasználókhoz. Ennek oka, hogy a közösségi oldalt optimalizáljuk a keresőmotorokban, illetve, hogy a főoldalon lévő kereső segítségével a végfelhasználók rögtön a területileg illetékes szolgáltatóhoz jutnak el. Így a vállalkozók válláról levesszük a népszerűsítés és szűrés feladatát; egyúttal olyan felületet biztosítunk, ahol egymás felé, a többiek bevonásával tudnak kommunikálni, amely szintén olyan funkció, amit önálló weboldalon keresztül jóval nehezebb megvalósítani. Természetesen a saját honlapok minden további nélkül beépíthetők a tagok tevékenységi leírásába.

Hogyan kerül új tartalom az oldalamra, hogyan változtatok rajta?

Ingyenesen felajánljuk a tartalmak feltöltését a tagjaink részére, a kitöltött kérdőívek visszaküldését követően.
A belépéssel együtt minden tagunk számára belépési kódot is adunk az adminisztrációs webfelület eléréséhez. Itt egy szövegszerkesztőhöz hasonló eszköz segítségével szerkesztheti oldala tartalmát, tölthet fel új anyagokat, képeket illetve törölhet elavult adatokat. Lehetőség van egyes menüpontok elrejtésére is.

A szerkesztő használatához rövid leírást talál itt>>

Hogyan jelenhetek meg a bannereken?

Médiaajánlat menüpontunk tartalmazza a bannerek pontos méretét, a megjelenítéshez szükséges paramétereket, illetve a megjelenés költségeit. Lépjen kapcsolatba velünk és küldje meg vagy kész anyagát, vagy az elkészítéshez szükséges képet és szövegeket és mi elkészítettjük hirdetését. A megjelenés várható időpontját célszerű előre egyeztetni, szükség esetén foglalni. A tagoktól származó hirdetési bevételeket 100%-ban a VGM közösség népszerűsítésére fordítjuk.

Mi a különbség az üzenőfal és a fórumok között?

Az üzenőfal rövid, nem tematikus üzenetek küldésére szolgál, mindenki által könnyen olvasható, a kiírt szöveg hossza limitált (    karakter). A fórum adott témában indított hozzászólás, ami elmélyültebb, és terjedelmében nem korlátozott hozzászólásokat tesz lehetővé. Lehetőség van a közösség tagjai által megkezdett témákhoz hozzászólni illetve új témát is elindítani. Ezeket előre próbáltuk kategorizálni, ezzel is megkönnyítve, hogy mindenki könnyen tudjon bekapcsolódni a saját szakterületén.  Természetesen az internet szabályai szerint a hozzászólások moderáltak.

Hogyan jutok el több lehetséges végfelhasználóhoz az oldal segítségével?

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy az internetes keresőmotorok releváns tartalomnak értékeljék és bizonyos, a szakma részére fontos kulcsszavakra a kereséseknél az első oldali találatok közt jelenítsék meg. Ez folyamatos odafigyelést fejlesztést, megfelelő új tartalmak  feltöltését és webügynökségek igénybevételét jelenti — olyan emberi erőforrás és anyagi forrásokat, amit kisebb vállalkozások nem tudnak kigazdálkodni. A Víz-Gáz Mesterek közösség átvállalja ezeket a terheket, így tagjai számára könnyű elérhetőséget tesz lehetővé végfelhasználói oldalról az interneten, ezzel több megrendelést, árbevételt és versenyelőnyt biztosítva részükre.