HFC Termo Bt.

Bemutatkozás

Cégünket 2000-ben alapítottuk 15 éves épületgépészeti múlttal a hátunk mögött.

Fő tevékenységi körünk az épületgépészeten belül az épületek klimatizálása (splitklíma és folyadékhűtős rendszerek telepítése), légtechnikai szerelések, vízvezetékszerelés, gázkészülékjavítás, turbós kémény szerelés, gázkészülékcserék engedélyeztetéssel, terveztetéssel, napkollektoros rendszerek létesítése illetve javítások.

Lakossági és közületi munkákat is végzünk.

Megrendeléseink száma a kezdetektől fogva folyamatosan növekszik. Állandó megrendelőink újabb és újabb megbízásai bizonyítják, hogy munkánkkal elégedettek és máskor is szívesen választják az általunk kínált minőséget.

Szakembereink és alvállalkozóink rendszeres képzéseken vesznek részt és eszközállományunkat is folyamatosan fejlesztjük: ez és munkatársaink elhivatottsága garancia a kiváló minőségű munkavégzésre.

A legmagasabb szintű zöldkártyával rendelkezünk, amely a környezetbarát szerelés biztosítéka. Magyarország két legnagyobb klíma- és légtechnikai nagykereskedésével állunk szerződéses kapcsolatban, így biztosítjuk a folyamatos alkatrészellátást.

Gázkészülékjavítás terén elsősorban FÉG termékeket ( cirkó, vízmelegítő, konvektor ) , Termomax és ÉTI kazánokat, Karancs, Vesta gáztűzhelyeket javítunk.