Multiflex Bt.

Bemutatkozás

Vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk Óbudán, és elsősorban a lakások, lakóépületek épületgépészeti munkáinak elvégzésére összpontosítunk.
Eleinte kisebb munkákat vállaltunk, de a folyamatos fejlődés és a szerszámpark korszerűsítésével, bővülésével képesek vagyunk a nagyobb volumenű munkák elvégzésére is.

A kezdetektől folyamatosan képezzük munkatársainkat, és naprakészen tartjuk szakmai ismereteinket a rendszeres, a gyártók – forgalmazók illetve a MÉGSZ által szervezett továbbképzéseken való részvételekkel.

2004-től (az elsők között) rendelkezünk a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatok elvégzésére jogosító vizsgával, (MKEH regisztrációval)  2005 –től pedig folyamatosan végezzük ezt a tevékenységet is.

A fűtési rendszerek ellenőrzését, karbantartását több épületben is végeztük végezzük, jelenleg a meglévő fűtési hálózatok optimalizálását, költségcsökkentő – hatékonyság növelést elősegítő felújításokat, átalakításokat helyezzük előtérbe, és az ezzel kapcsolatos kivitelezési munkákat vállaljuk.