Kazáncsereprogram a korszerűbb háztartásokért

2014.10.09.

Pályázatot hirdetett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), melyben 1 milliárd forinttal támogatja a lakások önálló fűtésrendszerének kazáncserével történő korszerűsítését, amely kiválóan szolgálja a. pályázat elsődleges céljaként megjelölt a klímavédelmet, azon belül is a szén-dioxid-kibocsátás mérséklését.

A pályázaton azok a magánszemélyek vehetnek részt, akik állandóan lakott, nem iparosított technológiával épített (tehát nem panel stb.) lakóépület vagy lakás tulajdoni lappal igazolható tulajdonosai. A pályázattal elnyerhető, vissza nem térítendő támogatás az elszámolható költségek 40 %-a, de legfeljebb 650 000 Ft. Pályázni 2015. január 31-ig lehet, amihez a szükséges dokumentációk és a további információk a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján (www.emi.hu) érhetők el.

Ehhez kapcsolódik a Remeha akciója, melyben a Tzerra termékcsalád modelljeit kínáljuk az NFM pályázatán indulóknak, és a pályázattól független vásárlóinknak egyaránt.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Remeha legújabb fejlesztése, a Tzerra kondenzációs fali gázkazán a legkisebb és legkönnyebb kazán a világon, egyúttal a ma elérhető legkorszerűbb kondenzációs technológiát is képviseli. Forradalmian új felépítésének köszönhetően telepítése és szervizelése is meglepően egyszerű – és a készülék a lakás legkisebb zugában is elfér.

Azon végfelhasználóink számára, akik Tzerra kondenzációs kazánnal nyújtják be NFM-pályázatukat, közel féláron, bruttó 32 000 Ft-ért kínáljuk iSense szobai szabályzónkat. Az iSense és a Tzerra összehangolt, azonos gyártó általi fejlesztés, így együtt a lehető leghatékonyabban működtetik fűtési rendszerét.

Egy további akciónkban, mely már független az NFM-pályázattól, október 1. és december 31. között minden Tzerra kondenzációs kazán mellé 1 liter Sentinel x100-as inhibitort adunk ajándékba. A fűtési rendszer ilyen ihibitorral való feltöltésea készülék garanciájának 2 évre történő meghosszabításának egyik feltétele (további részletek: kazan.hu).

A két akció (iSense és Sentinel) együtt is érvényesíthető.