Tavaszi szakkiállítások és vásárok

2016.02.25.

Figyelmükbe ajánljuk az idén tavasszal megrendezésre kerülő jelentősebb nemzetközi és hazai építőipari, fűtéstechnikai szakkiállításokat és vásárokat.

Pécs
A pécsi Expo Centerben a Pollack EXPO szakmai kiállítás és konferencia 2016. február 25-26-án várja az érdeklődőket. A Pécsi Tudományegyetem műszaki és Informatikai szakcsoportjainak összefogásával sokszínű seregszemlét rendeznek. Az informatikai, a villamossági, a gépészeti és építőipari szakterületek újdonságaival ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Milánó
2016. március 15-től négy napos rendezvényre kerül sor a hatékony energiafelhasználás és az újító szellem jegyében a Fiera Milano kiállítási központban. A seregszemlén bemutatásra kerülnek a legújabb energiatakarékos technológiát hasznosító rendszerek és eszközök.
A fűtés, légkondicionálás, hűtés, vízvezeték technológia, vízkezelés és az épületgépészet újdonságai állnak a fókuszban. Számtalan gyártó sorakozik fel és népszerűsíti legkorszerűbb termékeit.

Budapest
2016. április 6-án a HUNGEXPO budapesti vásárközpontjában ismét megnyitja kapuit a CONSTRUMA építőipari, otthonteremtési és fűtéstechnikai kiállítás, számtalan újdonsággal várva a látogatókat. A megújuló energia szakkiállítása a RENEO az egyetlen hazai zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A korszerű épületgépészeti megoldások mellett a legújabb termékeket és készülékeket is bemutatják. A piac igényeihez alkalmazkodva, 2016-ban a fűtéstechnika témakörét kiemelten jelenítik meg.