Spiroangyal szolgáltatás a fűtési rendszere védelmében

2014.03.27.

Hallott már Ön már a Spiroangyal szolgáltatásról?
A Spiroangyal  néven indított szolgáltatás igénybevételével  fűtési rendszerünk élettartama jelentősen növekedik.  A szolgáltatás  a kezeletlen víz okozta károk hatásait előzi  meg.


A szolgáltatás keretében a rendszer teljes kitisztítására, a fűtési víz kezelésére, valamint a vízminőség romlását megakadályozó szerelvények (mikrobuborék- és iszapleválasztó) beépítésére kerül sor.

Bővebb információ a Spiroangyal tevékenységről annak honlapján olvasható: www.spiroangyal.hu
A Spiroangyal szolgáltatás előnyei :

  • A teljes fűtési rendszer élettartama megnövekszik
  • Az energiafogyasztás csökken
  • Az üzembiztonság nő
  • A szabályzó szelepek megbízhatóbban működnek
  • A rendszer levegősödési problémái megszűnnek
  • Az áramlási / kavitációs zajok megszűnnek
  • A rendszer megfelel a rendszerösszetevők gyártói által támasztott vízminőségi előírásoknak

A kezdeményezés mára országos hálózattá nőtte ki magát, így a Spiroangyal szolgáltatás az egész országban mindenütt elérhető. A  szolgáltatást végző partnereinkről  teljes lista itt található .
Spiroangyalok a szolgáltatás teljesítése során   Spiroterm  termékeket használnak, amelyek magas minőségben kínálnak a tevékenység kapcsán felhasználandó  adalékanyagokat,   tisztítószereket és szerelvényeket

A felhasznált Sentinel x100, x300, x400 adalékanyagokról, a beépített szerelvényekről részletes tájékoztatást itt olvashat:

A fűtési rendszer alapos tisztításához javasolt Jetflush berendezés szintén rendelkezésre áll a partnerek részére: nagykereskedéseinkben kihelyezett gépek állnak rendelkezésre és térítésmentesen kölcsönözhetők.
Folyamatosan várjuk olyan vállalkozók jelentkezését akik a Spiroangyal szolgáltatással azonosulni tudnak és szívesen bővítenék ezzel a tevékenységgel a szolgáltatásukat.